(098) 1920212 - Робочі візи, Запрошення в Польщу, Вакансії
+380 (98) 192-02-12
Контакти
Шенген Віза Сервіс
VIP
+380 (98) 192-02-12показати+380 (98) 192-02-12
Україна, Волинська обл., Луцьк, Львів, Рівне, Київ, Харьків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Кривий Ріг, Маріуполь, Миколаїв, Чернігів, Херсон, Полтава, Донецьк, Луганськ, Кіровоград, Черкаси, Житомир, Вінниця, Ужгород, Хмельницький, Тернопіль, Івано-Франківск, Чернівці, Суми на мапі
Пн-Нд 9:00 - 19:00 без перерв;

Візи в Польщу

Оформлення гарантованих віз в Польщу. Підготовка до подачі, запрошення з оплатою по факту виходу візи. Робочі національні візи типу D05, шенгенські візи для водіїв міжнародних перевезень, далекобійників, запрошення на робочу піврічну візу, воєвудські запрошення, бізнес, культура, запрошення річну студентську візу на навчання у ВУЗи Польщі. Консультації безкоштовні. Доставка по всій Україні.

Польща настільки поряд з Україною, що, маючи можливість, ви можете відмінно провести там найближчі вихідні. Але Польща може стати не тільки відмінним місцем для відпочинку, а й хорошим вибором для навчання або роботи.

Хоч Польща і досить лояльна до України, отримання візи в Польщу може стати досить трудомістким процесом. Останнім часом консульство все частіше відмовляє у видачі візи. Тому не варто витрачати свій час, не будучи повністю впевненими в результаті. Отримайте візу в Польщу з нашою допомогою - ми гарантуємо результат. 

Нам потрібен стандартний пакет документів, як для отримання шенгену, так і для робочої візи в Польщу: всього лише оригінал закордонного паспорта, копії всіх сторінок внутрішнього паспорту з відмітками, копії ідентифікаційного коду, 2 кольорові фотографії на матовому папері розміру 3,5 см Х 4,5 см. Ви можете передати нам їх будь-якою кур'єрською службою або приїхати до нас в офіс.

Різновиди віз в Польщу:

Якщо метою вашого візиту є відпочинок, то вам підійде туристична віза. Її отримати не складно, якщо додатково надати в посольство путівку на курорт і викуплені квитки в обидві сторони. Даний тип візи відкривається максимум на 90 днів.

Гостьова віза створена для тих, у кого родичі або друзі проживають на території Польщі. Якщо ви хочете відвідати близьких, то їм достатньо вислати запрошення на ваше ім'я. Даний документ буде підставою для отримання візи в посольстві. Тривалість вашого візиту не повинна перевищувати 3 місяці.

Навчальна або студентська віза в Польщу для українців оформляється для отримання освіти в країні. При подачі документів в посольстві вам необхідно буде надати довідку, що підтверджує ваше зарахування. Польська студентська віза відкривається на рік. Для її продовження вам необхідно буде успішно перейти на наступний курс і надати документ, що підтверджує цей факт. Віза в Польщу для студента оформляється протягом декількох тижнів, але при зверненні в нашу компанію цей термін можна скоротити.

Економічна або бізнес віза в Польщу для українців створена для проведення зустрічей з інвесторами та партнерами, прийняття участі в конференціях і виставках, а також семінарах та інших заходах, пов'язаних з вашою роботою. Її можна відкрити в посольстві при наявності туристичного ваучера, зарубіжної компанії і документів, що підтверджують вашу особу і фінансову незалежність. Бізнес візи є короткостроковими і тривають максимум 3 місяці. Вони можуть бути, як однократними, так і багаторазовими. Крім робочих поїздок, ділова віза часто оформляється для підприємців, які планують відкриття бізнесу закордоном. Наявність власної фірми дозволить вам переїхати в країну для постійного проживання. Бізнес імміграція в Польщу з кожним роком стає все популярнішим. Адже в цій державі створені хороші умови для розвитку приватного підприємництва.

Робочі візи стануть в нагоді тим, хто планує зайняти вільні вакансії в польських компаніях. Їх оформлення передбачає наявність контракту з докладним описом посади і умов вашого перебування в країні. Зазвичай, відкривається національна або робоча віза в Польщу на рік, але по закінченню цього терміну, ви можете продовжити її. Вам буде потрібно лише оновити свій контракт з компанією. Польська робоча віза категорії d для українців може бути оформлена, як в звичайному, так і в терміновому порядку.

Транзитна віза через Польщу оформляється для отримання права проїзду через територію країни при прямуванні у інший пункт. Також, вона стати в нагоді для зміни рейсів в аеропорту. Польська віза передбачає подачу тих же документів в посольство, що і будь-яка інша, і відкривається протягом 7-10 днів.

Транзитна віза в Польщу відкривається для українців, щоб дати право перетинати територію держави при прямуванні в третій пункт. Щоб її отримати, потрібно завчасно звернутися в консульство або візовий центр. При цьому слід врахувати, що оформлення транзитної візи в Польщу відбувається в відділеннях, згідно з вашим місцем проживання. З їх докладним списком та адресами можна ознайомитися на нашому сайті в розділі Реєстрація. Документи для транзитної візи подаються за попереднім записом. Вони можуть бути, як українською або російською, так і англійською і польською мовами. Пакет документів абсолютно стандартний, як і для інших типів віз. При цьому в якості підтвердження мети поїздки, вам будуть потрібні авіаквитки, турваучер або бронь готелю в країну проходження. Зробити транзитну візу до Польщі можна протягом 7-10 днів. також, існує терміновий розгляд справи для екстрених випадків. Варто відзначити, що потрібна транзитна віза і при пересадці, незалежно від того, чи будете ви залишати аеропорт.

Польська віза нареченої оформляється для дівчат, охочих вступити в шлюб з іноземцем. Після її відкриття у вас буде кілька місяців, щоб узаконити стосунки або повернуться в Україну. Якщо весілля відбулося, то ви можете подавати документи на право постійного проживання в Польщі. Віза дружини, також, передбачає імміграцію в країну, але для тих, хто вже встиг провести одруження. Вона є довгостроковою і видається на рік. Цього цілком достатньо, щоб встигнути оформити громадянство або ПМЖ.

Віза для возз'єднання сім'ї передбачає імміграцію до Польщі, якщо там проживають ваші близькі родичі. В основному, це стосується подружжя і дітей. Тому часто цю візу називають батьківська. Самостійно оформити подібний тип досить важко, адже він передбачає подачу безлічі документів, що підтверджують зв'язок між членами сім'ї, їх фінансовий стан та інше. Але за сприяння наших фахівців імміграція батьків або дітей обов'язково пройде успішно. Ми маємо багатий досвід у супроводі подібних процесів.

Кожен з типів віз має свої особливості і труднощі в оформленні. Дізнатись деталі та підготуватися до отримання дозволу на в'їзд в посольстві можна, записавшись на консультацію до наших менеджерів. Ми із задоволенням допоможемо вам і надамо вичерпні дані про всі ключові моменти відкриття візи в Польщу.

Віза на возз'єднання сім'ї - це національна віза категорії Д в Польщу, яка відкривається в посольстві, якщо у вас є близькі родичі, які легально проживають на території країни. По ній ви можете відправитися до них на термін до 1 року. Після отримання дозволу, можна подавати на ВНЖ, щоб залишитися в країні назавжди.

Довгострокова віза на возз'єднання сім'ї в Польщі оформляється протягом 30 днів. Перед тим, як піти в посольство, необхідно заповнити онлайн анкету, оплатити консульський збір і записатися на прийом. У призначений день ви повинні будете подати документи на візу на возз'єднання сім'ї. Вони можуть бути українською, російською, польською або англійською мовами. Вам будуть потрібні стандартні папери, що підтверджують особу та доходи, а також запрошення в країну і докази родинних стосунків.

Щоб імміграційна віза на возз'єднання сім'ї в Польщі була відкрита швидко і з першого разу, краще відразу заручитися підтримкою професіоналів. Компанія Шенген Віза Сервіс з радістю допоможе вам підготуватися до звернення в посольство. Всі подробиці про наші послуги і що таке національна віза на возз'єднання сім'ї, ви можете дізнатися на безкоштовній консультації в будь-який зручний час. Фахівці нашого візового центру завжди готові вам допомогти!

Віза моряка

Для роботи на судні, маршрут якого пролягає через територію Польщі, потрібна віза моряка. Крім того, вам обов'язково необхідно звертатися в посольство, якщо ви плануєте працевлаштуватися на круїзний лайнер або інший корабель під польським прапором, який відправлятиметься з порту цієї країни. Зробити візу моряку можна робочу або транзитну. Документи для них ідентичні:

внутрішній і закордонний паспорт;
медична страховка;
документи, що свідчать про мету візиту (контракт з крюїнговою компанією, запрошення, паспорт моряка, план маршруту судна).
Який тип візи роблять моряки в конкретному випадку - транзитну або робочу, буде залежати від контракту. Наприклад, якщо ви влаштуєтеся на польське судно, яке буде відправлятися з Польщі, то це, без сумніву - робоча. Якщо ви просто будете перебувати на водній території країни протягом короткого періоду, то транзитна. Варто зазначити, що подача документів на візи морякам проходить строго за попереднім записом, після оплати консульського збору і заповнення анкети. Розібратися в нюансах і підготуватися до звернення в посольство допоможе компанія Шенген Віза Сервіс. Ми з'ясуємо, яка потрібна моряку віза і зробимо все можливе, щоб відкрити її в максимально стислі терміни. Всі подробиці про ціну і наші послуги, ви можете дізнатися за телефоном або в режимі онлайн, задавши своє питання на сайті.

Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх