(098) 1920212 - Робочі візи, Запрошення в Польщу, Вакансії
+380 (98) 192-02-12
Контакти
Шенген Віза Сервіс
VIP
+380 (98) 192-02-12показати+380 (98) 192-02-12
Україна, Волинська обл., Луцьк, Львів, Рівне, Київ, Харьків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Кривий Ріг, Маріуполь, Миколаїв, Чернігів, Херсон, Полтава, Донецьк, Луганськ, Кіровоград, Черкаси, Житомир, Вінниця, Ужгород, Хмельницький, Тернопіль, Івано-Франківск, Чернівці, Суми на мапі
Пн-Нд 9:00 - 19:00 без перерв;

Робочі візи в Польщу

Робоча віза в Польщі є початковим етапом для еміграції, щоб в подальшому залишитися на постійне місце проживання. Тому потрібно знати, як оформити візу до Польщі, і особливо це стосується робочих віз в Польщу по запрошеннях.

Фінансова криза вносить зміни в звичний ритм життя людей, примушуючи їх економити. Багатьох такий стан речей не приваблює, і вони вирішують заробити гроші за межами батьківщини. Робоча віза в Польщу дарує великі перспективи для того, щоб накопичити хорошу суму грошових коштів і побудувати кар'єру в даній країні.

Запитання: Як працевлаштуватися у польського роботодавця офіційно?

1) У першу чергу потрібно отримати запрошення від роботодавця, який ми зробимо вам і відправимо разом із документами для відкриття візи в Польщу.

2) Далі необхідно отримати запис у візовому центрі Польщі для подання заяви на робочу візу. Національна віза дає право на законних підставах перебувати в Польщі і здійснювати трудову діяльність.

3) Оформлення допуску до роботи. Відповідно до законів Польської держави, ви повинні отримати цей дозвіл не дивлячись на обставини внутрішнього трудового ринку.

І так, вас цікавить Польська робоча віза категорія D05 на 180 днів безперервного виїзду на протязі року.
Якими перевагами володіє віза: по-перше - відкриває можливість отримати офіційну роботу за кордоном. Є можливість термінового оформлення. Польська робоча віза дає можливість іноземцю перебувати в країні на законних підставах і законно влаштуватися на роботу. Також з її допомогою можна перетинати кордони інших країн, які входять до складу Євросоюзу і перебувати до 90 календарних днів або до закінчення строку дії вашої візи в паспорті. Найчастіше, за дотриманням даного пункту ніхто не спостерігає, і громадяни часто нехтують ним, але все-таки кожен діє на свій "страх та ризик".

Безвізовий режим. Оформлення на роботу по біометричному паспорту.

Робоча віза в Польщу ставиться навіть в чистому закордонному паспорті без будь-яких обмежень. Тому, якщо раніше ви не виїжджали за межі своєї країни, вам не можуть відмовити у відкритті візи. Польська віза не підходить для інших країн шенгену. Якщо ви плануєте працювати в інших державах, вам буде потрібно отримання іншого допуску. Особливою умовою отримання даного виду візи вважається те, що подавати документи можна лише за присутності самого заявника, тому не потрібно "вестися" на вмовляння посередників, які обіцяють зворотне.

Нова процедура реєстрації до пункту прийому візовіх анкет до Польщі в Києві, Луцьку, Харкові, Тернополі, Рівному, Дніпрі та Одесі. Постановка на чергу тепер працює за спрощеною процедурою. Перевагою є те, що ви не зобов'язані телефонувати до візового центру Польщі аби отримати дату на подачу документів. Тепер працівники візових центрі телефонують до Вас протягом трьох робочих днів з моменту оплати квитанції у Кредо або Ідеа банку. Недоліком ми вважаємо лише той факт, що неможливо спланувати на який саме день є вільні дати. Така інформація закрита. Тому наша порада спочатку підготувати весь пакет документів і лише після цього здійснювати оплату в банку аби не попасти в "просак".

Які бувають типи робочих або національних віз у Польщу. Згідно із вимогами законодавчих органів Польщі, існують наступні різновиди віз з метою працевлаштування у Польщі:

- Віза робоча на півроку. D05 на 180 днів. Можливість знаходитись на території Польщі не більше як півроку. Відкривають таку візу навіть в чистий паспорт, процес збору потрібних до подачі документів займе не більше 14 днів.

- Річна віза від воєводи. D05 на 365 днів. Як правило звертаються після закінчення 180 днів у візі на півроку. Так звана Воєвудська віза вимагає на подачу воєвудського запрошення або Zezwolenie. З такою візою ви можете працювати у польського роботодавця наступні 365 днів, тобто цілий рік, безперервно.

Перелік документів, що потрібно відправити на адресу або емайл (див. Контакти) нам, для відкриття робочої візи в Польщі:

- Закордонний паспорт; (копія)

- Копії сторінок з відмітками внутрішнього громадянського паспорту;

- Свідоцтво про народження. (залежить від типу запрошення)

- На власний розсуд для анкети ІПН.

Іноземні громадяни, які мають намір, працювати на офіційних умовах, зобов'язані мати дозвіл на роботу в Польщі. Для громадян України присутня спрощена система, яка дає можливість на працевлаштування без нього. При цьому наявність робочої візи видає гарантію на офіційну роботу в Польщі і право на проживання до кінця терміну дії візи.

Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх